6 Aralık 2011 Salı

Sebamed SPF 45 Güneş Koruyucu


Ben gibi zavallı bir beyaz tenliyseniz, cildiniz lekelenmeye meyiili ise, ve tabii hassassa yaz kış yüksek koruma faktörlü kremler kullanmanın ne demek olduğunu bilirsiniz. Ben bacaklarıma, kollarıma Sebamed güneş koruyucuları sürmeyi tercih ediyorum. UVA/UVB filtreli ve yanmama garantili:) Yahu yaz gelmiş bronzlaşmayacaksam ne anlamı var diyorsanız ben sizin için başka bir türüm:) Yanmayı sevmem ve yanmam, yanamam:) 

3 yorum:

  1. Çolukdu çocukdu derken kendimi epey saldım be tırtılım. Bu hafta diyete başladım, saçlarımı kestirdim, bir de boyadım. En son üniversite son sınıfda boyamıştım belki hatırlarsın mavi siyaha :)) Her neyse, o nedenle sayfanın sıkı bir takipçisiyim. Gittim dün de Elidorun hem kıvırcık saçlar için olan köpüğünü, hem de mor renkli düzleştirici serisini aldım. Köpükten çok memnun kaldım. Düzleştiriciyi kullanınca sana yazarım. Bilgilendirmelerin için ayrıca çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. hiii yok öyle kendini salmak canım prensesim:) Çoook iyi yapmışsın diyet, saç bakımı. Bu ufak tefek şeyler bile iyi hissettirmeye yeter:) İşine yaradıysa çok mutlu oldum ben de.. Sonuçları bekliyorum. Çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Sonuç süper gerçekten de. Benim bonusgiller saçlarımı adam etti yani :))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...